Riktnummer 032 / +6632Riktnummer 032 / +6632 (Thailand)


Prefixet 032 är riktnummer för Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Ratchaburi. Och Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Ratchaburi ligger i Thailand. Om du befinner dig utanför Thailand och du vill ringa en person i Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Ratchaburi, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Thailand är +66, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Ratchaburi, måste du använda prefixet +6632 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +6632, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Ratchaburi för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 006632.
Räkna för Telefonnummer