Riktnummer 034 / +6634Riktnummer 034 / +6634 (Thailand)


Prefixet 034 är riktnummer för Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram. Och Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram ligger i Thailand. Om du befinner dig utanför Thailand och du vill ringa en person i Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Thailand är +66, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram, måste du använda prefixet +6634 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +6634, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 006634.
Räkna för Telefonnummer