Riktnummer 036 / +6636Riktnummer:036     (+6636)
Stad/Ort eller område:Lop Buri, Saraburi, Sing Buri

Land:

Thailand


Riktnummer 036 / +6636 (Thailand)


Prefixet 036 är riktnummer för Lop Buri, Saraburi, Sing Buri. Och Lop Buri, Saraburi, Sing Buri ligger i Thailand. Om du befinner dig utanför Thailand och du vill ringa en person i Lop Buri, Saraburi, Sing Buri, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Thailand är +66, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Lop Buri, Saraburi, Sing Buri, måste du använda prefixet +6636 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +6636, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Lop Buri, Saraburi, Sing Buri för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 006636.
Räkna för Telefonnummer