Riktnummer 0438 / +39438Riktnummer 0438 / +39438 (Italien)


Prefixet 0438 är riktnummer för Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo). Och Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo) ligger i Italien. Om du befinner dig utanför Italien och du vill ringa en person i Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo), behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Italien är +39, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo), måste du använda prefixet +39438 före denna persons telefonnummer.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +39438, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo) för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0039438.
Räkna för Telefonnummer