Riktnummer 0517 / +62517Riktnummer 0517 / +62517 (Indonesien)


Prefixet 0517 är riktnummer för Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin. Och Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin ligger i Indonesien. Om du befinner dig utanför Indonesien och du vill ringa en person i Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Indonesien är +62, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin, måste du använda prefixet +62517 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +62517, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0062517.
Räkna för Telefonnummer