Riktnummer 064 / +26464Riktnummer 064 / +26464 (Namibia)


Prefixet 064 är riktnummer för Erongo (Swakopmund, Walvis Bay). Och Erongo (Swakopmund, Walvis Bay) ligger i Namibia. Om du befinner dig utanför Namibia och du vill ringa en person i Erongo (Swakopmund, Walvis Bay), behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Namibia är +264, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Erongo (Swakopmund, Walvis Bay), måste du använda prefixet +26464 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +26464, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Erongo (Swakopmund, Walvis Bay) för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0026464.
Räkna för Telefonnummer