Riktnummer 065 / +26465Riktnummer 065 / +26465 (Namibia)


Prefixet 065 är riktnummer för Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa). Och Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa) ligger i Namibia. Om du befinner dig utanför Namibia och du vill ringa en person i Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa), behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Namibia är +264, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa), måste du använda prefixet +26465 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +26465, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa) för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0026465.
Räkna för Telefonnummer