Riktnummer 085 / +6085Riktnummer:085     (+6085)
Stad/Ort eller område:Sarawak (Lawas, Limbang, Miri)

Land:

Malaysia


Riktnummer 085 / +6085 (Malaysia)


Prefixet 085 är riktnummer för Sarawak (Lawas, Limbang, Miri). Och Sarawak (Lawas, Limbang, Miri) ligger i Malaysia. Om du befinner dig utanför Malaysia och du vill ringa en person i Sarawak (Lawas, Limbang, Miri), behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Malaysia är +60, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Sarawak (Lawas, Limbang, Miri), måste du använda prefixet +6085 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +6085, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Sarawak (Lawas, Limbang, Miri) för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 006085.
Räkna för Telefonnummer