Riktnummer 0882 / +39882Riktnummer 0882 / +39882 (Italien)


Prefixet 0882 är riktnummer för Foggia (Apricena, San Giovanni Rotondo, Tremiti). Och Foggia (Apricena, San Giovanni Rotondo, Tremiti) ligger i Italien. Om du befinner dig utanför Italien och du vill ringa en person i Foggia (Apricena, San Giovanni Rotondo, Tremiti), behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Italien är +39, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Foggia (Apricena, San Giovanni Rotondo, Tremiti), måste du använda prefixet +39882 före denna persons telefonnummer.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +39882, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Foggia (Apricena, San Giovanni Rotondo, Tremiti) för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0039882.
Räkna för Telefonnummer