Riktnummer 24 / +8624Riktnummer:24     (+86 24)
Stad/Ort eller område:Shenyang, Tieling, Fushun, Benxi

Land:

Kina


Riktnummer 24 / +8624 (Kina)


Prefixet 24 är riktnummer för Shenyang, Tieling, Fushun, Benxi. Och Shenyang, Tieling, Fushun, Benxi ligger i Kina. Om du befinner dig utanför Kina och du vill ringa en person i Shenyang, Tieling, Fushun, Benxi, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Kina är +86, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Shenyang, Tieling, Fushun, Benxi, måste du använda prefixet +86 24 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +86 24, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Shenyang, Tieling, Fushun, Benxi för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0086 24.
Räkna för Telefonnummer