Riktnummer 2848 / +432848Riktnummer 2848 / +432848 (Österrike)


Prefixet 2848 är riktnummer för Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya. Och Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya ligger i Österrike. Om du befinner dig utanför Österrike och du vill ringa en person i Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Österrike är +43, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya, måste du använda prefixet +43 2848 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +43 2848, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0043 2848.
Räkna för Telefonnummer