Riktnummer 35 / +5535Riktnummer:35     (+55 35)
Stad/Ort eller område:Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre

Land:

Brasilien


Riktnummer 35 / +5535 (Brasilien)


Prefixet 35 är riktnummer för Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre. Och Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre ligger i Brasilien. Om du befinner dig utanför Brasilien och du vill ringa en person i Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Brasilien är +55, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre, måste du använda prefixet +55 35 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +55 35, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0055 35.
Räkna för Telefonnummer


Riktnummer 35 / +5535