Riktnummer 57 / +35257Riktnummer:57     (+352 57)
Stad/Ort eller område:Esch-sur-Alzette/Schifflange

Land:

LuxemburgPrefixet 57 är riktnummer för Esch-sur-Alzette/Schifflange. Och Esch-sur-Alzette/Schifflange ligger i Luxemburg. Om du befinner dig utanför Luxemburg och du vill ringa en person i Esch-sur-Alzette/Schifflange, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Luxemburg är +352, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Esch-sur-Alzette/Schifflange, måste du använda prefixet +352 57 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +352 57, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Esch-sur-Alzette/Schifflange för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 00352 57.
Räkna för Telefonnummer


Riktnummer 57 / +35257 (Luxemburg)