Riktnummer 867 / +7867Riktnummer 867 / +7867 (Ryssland)


Prefixet 867 är riktnummer för Republic of North Ossetia-Alania. Och Republic of North Ossetia-Alania ligger i Ryssland. Om du befinner dig utanför Ryssland och du vill ringa en person i Republic of North Ossetia-Alania, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Ryssland är +7, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Republic of North Ossetia-Alania, måste du använda prefixet +7 867 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +7 867, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Republic of North Ossetia-Alania för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 007 867.
Räkna för Telefonnummer