Riktnummer Al Hoceima, Larache, TangierStad/Ort eller område:Al Hoceima, Larache, Tangier
Riktnummer:05399     (+2125399)

Land:

MarockoPrefixet 05399 är riktnummer för Al Hoceima, Larache, Tangier. Och Al Hoceima, Larache, Tangier ligger i Marocko. Om du befinner dig utanför Marocko och du vill ringa en person i Al Hoceima, Larache, Tangier, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Marocko är +212, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Al Hoceima, Larache, Tangier, måste du använda prefixet +2125399 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +2125399, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Al Hoceima, Larache, Tangier för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 002125399.
Räkna för Telefonnummer


Riktnummer Al Hoceima, Larache, Tangier (Marocko)