Riktnummer Altai city (Yesönbulag sum)Stad/Ort eller område:Altai city (Yesönbulag sum)
Riktnummer:482     (+976 482)

Land:

Mongoliet


Riktnummer Altai city (Yesönbulag sum) (Mongoliet)


Prefixet 482 är riktnummer för Altai city (Yesönbulag sum). Och Altai city (Yesönbulag sum) ligger i Mongoliet. Om du befinner dig utanför Mongoliet och du vill ringa en person i Altai city (Yesönbulag sum), behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Mongoliet är +976, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Altai city (Yesönbulag sum), måste du använda prefixet +976 482 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +976 482, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Altai city (Yesönbulag sum) för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 00976 482.
Räkna för Telefonnummer