Riktnummer Antrim (Northern Ireland)Stad/Ort eller område:Antrim (Northern Ireland)
Riktnummer:02894     (+442894)

Land:

Storbritannien


Riktnummer Antrim (Northern Ireland) (Storbritannien)


Prefixet 02894 är riktnummer för Antrim (Northern Ireland). Och Antrim (Northern Ireland) ligger i Storbritannien. Om du befinner dig utanför Storbritannien och du vill ringa en person i Antrim (Northern Ireland), behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Storbritannien är +44, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Antrim (Northern Ireland), måste du använda prefixet +442894 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +442894, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Antrim (Northern Ireland) för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 00442894.
Räkna för Telefonnummer