Riktnummer Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous OkrugStad/Ort eller område:Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug
Riktnummer:818     (+7 818)

Land:

Ryssland


Riktnummer Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug (Ryssland)


Prefixet 818 är riktnummer för Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug. Och Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug ligger i Ryssland. Om du befinner dig utanför Ryssland och du vill ringa en person i Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Ryssland är +7, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug, måste du använda prefixet +7 818 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +7 818, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 007 818.
Räkna för Telefonnummer