Riktnummer Ayton, Berwickshire and Coldstream



Stad/Ort eller område:Ayton, Berwickshire and Coldstream
Riktnummer:01890     (+441890)

Land:

Storbritannien



Prefixet 01890 är riktnummer för Ayton, Berwickshire and Coldstream. Och Ayton, Berwickshire and Coldstream ligger i Storbritannien. Om du befinner dig utanför Storbritannien och du vill ringa en person i Ayton, Berwickshire and Coldstream, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Storbritannien är +44, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Ayton, Berwickshire and Coldstream, måste du använda prefixet +441890 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +441890, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Ayton, Berwickshire and Coldstream för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 00441890.




Räkna för Telefonnummer


Riktnummer Ayton, Berwickshire and Coldstream (Storbritannien)