Riktnummer Bad Frankenhausen KyffhäuserStad/Ort eller område:Bad Frankenhausen Kyffhäuser
Riktnummer:034671     (+4934671)

Land:

Tyskland


Riktnummer Bad Frankenhausen Kyffhäuser (Tyskland)


Prefixet 034671 är riktnummer för Bad Frankenhausen Kyffhäuser. Och Bad Frankenhausen Kyffhäuser ligger i Tyskland. Om du befinner dig utanför Tyskland och du vill ringa en person i Bad Frankenhausen Kyffhäuser, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Tyskland är +49, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Bad Frankenhausen Kyffhäuser, måste du använda prefixet +4934671 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +4934671, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Bad Frankenhausen Kyffhäuser för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 004934671.
Räkna för Telefonnummer