Riktnummer Brescia, Franciacorta, valle TrompiaStad/Ort eller område:Brescia, Franciacorta, valle Trompia
Riktnummer:030     (+3930)

Land:

ItalienPrefixet 030 är riktnummer för Brescia, Franciacorta, valle Trompia. Och Brescia, Franciacorta, valle Trompia ligger i Italien. Om du befinner dig utanför Italien och du vill ringa en person i Brescia, Franciacorta, valle Trompia, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Italien är +39, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Brescia, Franciacorta, valle Trompia, måste du använda prefixet +3930 före denna persons telefonnummer.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +3930, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Brescia, Franciacorta, valle Trompia för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 003930.
Räkna för Telefonnummer


Riktnummer Brescia, Franciacorta, valle Trompia (Italien)