Riktnummer Governador Valadares, Teófilo Otoni, AlmenaraStad/Ort eller område:Governador Valadares, Teófilo Otoni, Almenara
Riktnummer:33     (+55 33)

Land:

Brasilien


Riktnummer Governador Valadares, Teófilo Otoni, Almenara (Brasilien)


Prefixet 33 är riktnummer för Governador Valadares, Teófilo Otoni, Almenara. Och Governador Valadares, Teófilo Otoni, Almenara ligger i Brasilien. Om du befinner dig utanför Brasilien och du vill ringa en person i Governador Valadares, Teófilo Otoni, Almenara, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Brasilien är +55, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Governador Valadares, Teófilo Otoni, Almenara, måste du använda prefixet +55 33 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +55 33, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Governador Valadares, Teófilo Otoni, Almenara för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0055 33.
Räkna för Telefonnummer