Riktnummer Isle of Benbecula, Outer HebridesStad/Ort eller område:Isle of Benbecula, Outer Hebrides
Riktnummer:01870     (+441870)

Land:

StorbritannienPrefixet 01870 är riktnummer för Isle of Benbecula, Outer Hebrides. Och Isle of Benbecula, Outer Hebrides ligger i Storbritannien. Om du befinner dig utanför Storbritannien och du vill ringa en person i Isle of Benbecula, Outer Hebrides, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Storbritannien är +44, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Isle of Benbecula, Outer Hebrides, måste du använda prefixet +441870 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +441870, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Isle of Benbecula, Outer Hebrides för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 00441870.
Räkna för Telefonnummer


Riktnummer Isle of Benbecula, Outer Hebrides (Storbritannien)