Riktnummer Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, GhardaiaStad/Ort eller område:Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia
Riktnummer:029     (+21329)

Land:

Algeriet


Riktnummer Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia (Algeriet)


Prefixet 029 är riktnummer för Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia. Och Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia ligger i Algeriet. Om du befinner dig utanför Algeriet och du vill ringa en person i Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Algeriet är +213, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia, måste du använda prefixet +21329 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +21329, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0021329.
Räkna för Telefonnummer