Riktnummer Leudelange/Ehlange/Mondercange
Prefixet 37 är riktnummer för Leudelange/Ehlange/Mondercange. Och Leudelange/Ehlange/Mondercange ligger i Luxemburg. Om du befinner dig utanför Luxemburg och du vill ringa en person i Leudelange/Ehlange/Mondercange, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Luxemburg är +352, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Leudelange/Ehlange/Mondercange, måste du använda prefixet +352 37 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +352 37, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Leudelange/Ehlange/Mondercange för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 00352 37.
Räkna för Telefonnummer


Riktnummer Leudelange/Ehlange/Mondercange (Luxemburg)