Riktnummer Martinstown (Northern Ireland)Stad/Ort eller område:Martinstown (Northern Ireland)
Riktnummer:02821     (+442821)

Land:

StorbritannienPrefixet 02821 är riktnummer för Martinstown (Northern Ireland). Och Martinstown (Northern Ireland) ligger i Storbritannien. Om du befinner dig utanför Storbritannien och du vill ringa en person i Martinstown (Northern Ireland), behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Storbritannien är +44, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Martinstown (Northern Ireland), måste du använda prefixet +442821 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +442821, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Martinstown (Northern Ireland) för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 00442821.
Räkna för Telefonnummer


Riktnummer Martinstown (Northern Ireland) (Storbritannien)