Riktnummer Mataram, West Lombok, Central LombokStad/Ort eller område:Mataram, West Lombok, Central Lombok
Riktnummer:0370     (+62370)

Land:

Indonesien


Riktnummer Mataram, West Lombok, Central Lombok (Indonesien)


Prefixet 0370 är riktnummer för Mataram, West Lombok, Central Lombok. Och Mataram, West Lombok, Central Lombok ligger i Indonesien. Om du befinner dig utanför Indonesien och du vill ringa en person i Mataram, West Lombok, Central Lombok, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Indonesien är +62, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Mataram, West Lombok, Central Lombok, måste du använda prefixet +62370 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +62370, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Mataram, West Lombok, Central Lombok för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0062370.
Räkna för Telefonnummer