Riktnummer Provinces of Bergamo, CremonaStad/Ort eller område:Provinces of Bergamo, Cremona
Riktnummer:0363     (+39363)

Land:

ItalienPrefixet 0363 är riktnummer för Provinces of Bergamo, Cremona. Och Provinces of Bergamo, Cremona ligger i Italien. Om du befinner dig utanför Italien och du vill ringa en person i Provinces of Bergamo, Cremona, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Italien är +39, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Provinces of Bergamo, Cremona, måste du använda prefixet +39363 före denna persons telefonnummer.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +39363, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Provinces of Bergamo, Cremona för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0039363.
Räkna för Telefonnummer


Riktnummer Provinces of Bergamo, Cremona (Italien)