Riktnummer Rafina, Artemida, MarathonasStad/Ort eller område:Rafina, Artemida, Marathonas
Riktnummer:2294     (+30 2294)

Land:

GreklandPrefixet 2294 är riktnummer för Rafina, Artemida, Marathonas. Och Rafina, Artemida, Marathonas ligger i Grekland. Om du befinner dig utanför Grekland och du vill ringa en person i Rafina, Artemida, Marathonas, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Grekland är +30, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Rafina, Artemida, Marathonas, måste du använda prefixet +30 2294 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +30 2294, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Rafina, Artemida, Marathonas för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0030 2294.
Räkna för Telefonnummer


Riktnummer Rafina, Artemida, Marathonas (Grekland)