Riktnummer Republic of Karachay-CherkessiaStad/Ort eller område:Republic of Karachay-Cherkessia
Riktnummer:878     (+7 878)

Land:

Ryssland


Riktnummer Republic of Karachay-Cherkessia (Ryssland)


Prefixet 878 är riktnummer för Republic of Karachay-Cherkessia. Och Republic of Karachay-Cherkessia ligger i Ryssland. Om du befinner dig utanför Ryssland och du vill ringa en person i Republic of Karachay-Cherkessia, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Ryssland är +7, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Republic of Karachay-Cherkessia, måste du använda prefixet +7 878 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +7 878, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Republic of Karachay-Cherkessia för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 007 878.
Räkna för Telefonnummer