Riktnummer Samarinda, Kutai KartanegaraStad/Ort eller område:Samarinda, Kutai Kartanegara
Riktnummer:0541     (+62541)

Land:

Indonesien


Riktnummer Samarinda, Kutai Kartanegara (Indonesien)


Prefixet 0541 är riktnummer för Samarinda, Kutai Kartanegara. Och Samarinda, Kutai Kartanegara ligger i Indonesien. Om du befinner dig utanför Indonesien och du vill ringa en person i Samarinda, Kutai Kartanegara, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Indonesien är +62, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Samarinda, Kutai Kartanegara, måste du använda prefixet +62541 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +62541, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Samarinda, Kutai Kartanegara för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0062541.
Räkna för Telefonnummer