Riktnummer Sankt Wolfgang im SalzkammergutStad/Ort eller område:Sankt Wolfgang im Salzkammergut
Riktnummer:6138     (+43 6138)

Land:

Österrike


Riktnummer Sankt Wolfgang im Salzkammergut (Österrike)


Prefixet 6138 är riktnummer för Sankt Wolfgang im Salzkammergut. Och Sankt Wolfgang im Salzkammergut ligger i Österrike. Om du befinner dig utanför Österrike och du vill ringa en person i Sankt Wolfgang im Salzkammergut, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Österrike är +43, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Sankt Wolfgang im Salzkammergut, måste du använda prefixet +43 6138 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +43 6138, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Sankt Wolfgang im Salzkammergut för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0043 6138.
Räkna för Telefonnummer