Riktnummer Tangier, Al Hoceima, Larache, TetouanStad/Ort eller område:Tangier, Al Hoceima, Larache, Tetouan
Riktnummer:0531     (+212531)

Land:

Marocko


Riktnummer Tangier, Al Hoceima, Larache, Tetouan (Marocko)


Prefixet 0531 är riktnummer för Tangier, Al Hoceima, Larache, Tetouan. Och Tangier, Al Hoceima, Larache, Tetouan ligger i Marocko. Om du befinner dig utanför Marocko och du vill ringa en person i Tangier, Al Hoceima, Larache, Tetouan, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Marocko är +212, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Tangier, Al Hoceima, Larache, Tetouan, måste du använda prefixet +212531 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +212531, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Tangier, Al Hoceima, Larache, Tetouan för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 00212531.
Räkna för Telefonnummer