Riktnummer Trautmannsdorf an der LeithaStad/Ort eller område:Trautmannsdorf an der Leitha
Riktnummer:2169     (+43 2169)

Land:

Österrike


Riktnummer Trautmannsdorf an der Leitha (Österrike)


Prefixet 2169 är riktnummer för Trautmannsdorf an der Leitha. Och Trautmannsdorf an der Leitha ligger i Österrike. Om du befinner dig utanför Österrike och du vill ringa en person i Trautmannsdorf an der Leitha, behöver du, förutom riktnummer, även landskoden för det land du vill ringa till. Landskoden för Österrike är +43, så om du är i Sverige och du vill ringa en person i Trautmannsdorf an der Leitha, måste du använda prefixet +43 2169 före denna persons telefonnummer.

Nollan framför riktnummerkoden utelämnas i detta fall.

Plustecknet i början av telefonnumret kan vanligtvis användas i detta format. Det är emellertid vanligare att ersätta plustecknet med en sekvens av siffror som förvarnar telefonnätet att du vill ringa ett telefonnummer i ett annat land. ITU rekommenderar att man använder 00, vilket också används i många länder, inklusive alla europeiska länder.

Som ett alternativ till +43 2169, som du måste placera framför telefonnumret till en person i Trautmannsdorf an der Leitha för att ringa dem från Sverige, kan du också använda 0043 2169.
Räkna för Telefonnummer